Ervaringen

 

Ervaringen

Met veel plezier heb ik deelgenomen aan een sessie met Odile. Na een prettige ontvangst en inleidend gesprek zijn we gestart met een stiltewandeling en een rustmoment in stilte in de mooie bosrijke omgeving van Putten. Je leeft even heel bewust in het moment, letterlijk even stilstaan.Bij terugkomst ervaringen gedeeld en vervolgens met klei aan de gang. Dit was voor mij nieuw maar ook dit bleek een hele fijne manier om je onderbewuste z'n gang te kunnen laten gaan, het heeft mij nieuwe inzichten gegeven.Dit alles wordt door Odile op een betrokken en rustgevende manier begeleid. Kortom een ervaring die ik graag deel en van harte kan aanbevelen.

Marco Smit Pentaco, Coaching/Counseling 6 juni 2017

Deze sessie was voor mijn een "eye opener".Dingen waarover ik al zo vaak gepraat heb namen opeens een heel andere wending.Odile laat je iets ervaren - niet bedenken - zo krijgt het vorm en dringt het tot jou door.Haar feedback heb ik als heel respectvol en heel waardevol beleeft.Ik voel me nu veel lichter en tegelijkertijd zelfverzekerder.Heel veel dank Odile!

Madeleine Rodriguez Startz Konzept Beratung und Training 6 juni 2017

Een andere maar wel heel prettige manier van coaching! Odile is een persoon waarbij ik mij snel vertrouwd voelde. De sessie met mindfulness en beeldend werken laat iets van jezelf zien op een heel bijzondere manier. Dit is iets wat ik nooit zal vergeten en was erg waardevol voor mij. Dit vond ik het mooiste moment. Het werd steeds rustiger en rustiger. Het heeft mij inzicht gegeven in waar ik mij op wil richten, maar ook om te leren hoe ik mij kan losmaken van de drukke zaken in mijn hoofd.   

Bert Rijnberg Brainhill, Excel expert/training 19 mei 2017