Over

 

Over

 
Missie en Visie
Het in verbinding zijn met jezelf en je omgeving vormt de basis voor het betekenisvol en positief kunnen vormgeven aan je leven.
De natuur, onze thuisbasis, is verbonden met de mens, wij zijn de natuur. Mensen bij-staan om te komen bij wat nu om aandacht vraagt, draagt bij aan die verbinding. Ieder mens, iedere onderneming, heeft de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor een meer gezonde, duurzame en evenwichtige wereld. Dit begint bij verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven, vanuit respect voor jezelf.
 
Passie
Odile haar passie is het meenemen van mensen naar hun eigen basis en authenticiteit. Vanuit ontspanning komen bij de eigen drijfveren en dat wat jou waarde geeft aan je leven.
De natuur vormt hierbij de ultieme bondgenoot. In het letterlijk back to basics gaan met aarde, hout en vuur en het zijn in de natuur met zijn vele metaforen voor bewustwording, heeft zij haar unieke manier van werken gevonden. Aandacht hebben en aanwezig zijn vormen de leidraad tot inzicht en ontwikkeling.
 
Ervaringsdeskundig
Odile weet uit eigen ervaring welke valkuilen en te leren lessen er zijn. Zij richt zich daarom op de oorzaak en hoe deze te transformeren, zodat je de beeldhouwer van je eigen leven bent en blijft.
 
Ervaring
Als beeldend therapeut/coach heeft Odile in haar eigen praktijk en in behandelinstellingen gewerkt met zowel kinderen als volwassenen (psychosociale problematiek, trauma- en rouwverwerking, autisme, adhd, grenzenproblematiek, levensvragen/zingeving). Zij heeft jarenlange ervaring als (ambulant) begeleider in de volwassenen- kinder- en jeugdpsychiatrie, als gastdocent bij de Hogeschool Utrecht, als cursus- en workshopleider op het gebied van persoonlijke bewustwording en ontwikkeling. Hiernaast heeft zij ruime ervaring op het gebied van mindfulness, adem- en lichaamswerk.
De 25 jaar werkervaring geeft Odile de deskundigheid waardoor zij snel in de gaten heeft wat er nodig is. Het is voor haar een tweede natuur om te observeren, af te stemmen en bij de kern en oorzaak te komen. Zij heeft oog en oor voor het verhaal van de ander, is to the point en respectvol.
 
Odile maakt gedraaid keramisch werk en exposeert regelmatig in binnen- en buitenland (www.odiledeclerck.nl/ceramics)

Terug